16.3.06

Haastattelu Ylen aamu-tv:ssä

Ylen aamu-tv:n keskustelu, jossa siis olin mukana Kuluttajatutkimuskeskuksen Petteri Revon kanssa, on nyt löydettävissä Yle24:n Videosalista kohdasta Aamu-tv:n keskusteluosuus klo 6.45-7.
HUOM! Keskustelua ei enää sivuilla ole, ja tekijänoikeussyistä en sitä itse voi levittää netissä.

Kivaa oli, vaikkakin ei noin lyhyessä pätkässä voi sanoa kaikkea, mitä haluaa. Ja tomaattien hinnoista puhuessani sekoilin sanoissani. Mutta omalta osaltani olen nyt siis vienyt blogien, netin ja kuluttajuuden sanomaa eteenpäin.

Pistäkäähän rohkeasti kommentteja ja ajatuksia kuluttajuudesta, kuluttamisesta ja kulutuskulttuurista tulemaan, arvostan niitä kovasti!

9 Kommentit:

At 8:45 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Se "tomaattisekoilu" oli pientä, kun muuten se oli tosi hyvä ja asiallinen pätkä. Kannatti istahtaa aamutuimaan telkkarin etteen :)

 
At 10:00 ap., Blogger Eero Leppänen kirjoitti...

Niinkuin tuossa jo aiemmin kommentoin niin se oli loistava pätkä sekä aktiivisesta kuluttamisesta että bloggaamisesta.Kirjoitin omaanikin pienen puffin, että ihmiset kävisivät katsomassa sen netistä.
Se tomaattijuttu oli hauska ja inhimillinen lapsus, eikä haitannut kokonaisuutta yhtään.
mari voisi harkita uraa televisiossa, niin sujuvaa ja luontevaa se oli.
Muista mari kertoa miten juttu vaikuttaa kävijämääriisi!

 
At 10:50 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan, uuden ajan kuluttajaohjelmalle (jolla olisi tietenkin myös hyvin aktiivinen nettisivusto) olisi tilausta. Jos sinä ryhdyt sitä juontamaan (näytön olet jo antanut), minä voin tulla sitä taustatoimittamaan. :-)

Jos aamuista juttua kietoo suurempaan verkkoon, niin minusta erityisen hienoa on se, että blogit sun muut alkavat olla jo arkipäivisiä.

Niistä ei tarvitse enää hypettää, vaan nyt voi jo keskittyä oikeasti tärkeisiin aiheisiin, kuten vaikkapa miten netti ja esimerkiksi blogit vaikuttavat kuluttamiseen (vai vaikuttavatko) ja yritysten toimintatapoihin.

 
At 12:39 ip., Blogger Tomi kirjoitti...

Kerrassaan oivallinen pätkä! Lisää tätä mahtuisi varmasti telkkariin!

Vastaava tilaus olisi muuten selvästikin kriittiselle sisustuslehdelle...

 
At 1:02 ip., Blogger Helen kirjoitti...

Ihan totta, sillä Kuningaskuluttajaahan ei pysty katsomaan, se on jotenkin niin sormi pystyssä tehty ohjelma, vaikka periaatteessa tietenkin kannatan kriittistä kuluttajuutta.
Marille telkkariin oma hyvä ohjelma!

 
At 1:37 ip., Blogger piua kirjoitti...

Aika mainio tv-pätkä, kerrassaan! Takkar.

Kyllä taitaa kuuluisuus vaikuttaa sivujesi lukutiheyteen, itsekin tv-pätkän katsottuani (arkistosta käsin toki, en olisi aamulla herännyt:) liitin blogisi omaan tilaukseeni. Ja huomasin että blogilistan kautta oli jo 11 uutta tilaajaa... Että semmoista tekee maine ja kannia ;)

 
At 7:40 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt vilkaisin pätkän ja hienostihan se meni. TV-ura lähti matkaan! :-)

 
At 8:25 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että kuluttamistakin mietitään.

Päädyin tänne katsomalla netistä tuon aamulähetyksen keskustelupätkän.

Eniten minua ottaa päähän se, että myydään valtavia määriä lähes käyttökelvottomia tuotteita, esim. keittiöveitsiä (3 kpl / alle 2 euroa, Ikeassa) => valtava määrä romua, joka onneksi kierrätetään (?).

Tiedän ettei kaikilla ole rahaa ostaa sitä "parasta" ja joissain tuotteissa kalleimmat ovat paljon huonompia mitä 20% halvemmat. Ja villasukat kannattaa tehdä itse ;)

Ps. Minullakaan ei ole telkkaria =P

 
At 12:21 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mainosalalla oleva partiolainenkin nostaa molemmat peukut ylös: oli kiva kuulla fiksut sanasi myös ääneen :) Jatka hyvää työtä!

Ps. Ei minullakaan ole telkkaria - tuo tuolla nurkassa on akvaario. Ja urheiluruudun tunnarit kuuluu naapurista, ihan selvästi.

 

Lähetä kommentti

<< Home